KROJAČKI SALON
Krojački i modni salon Trend Vizija - Novi Sad
NOVI SAD/
O nama
 
PONUDA
ZA SVE GENERACIJE
ZA SVAKI DAN
ZA SPECIJALNE PRILIKE
PO POSEBNIM ZAHTEVIMA
ZA KUĆU
KORISNI SAVETI
 

Krojački i modni salon TREND VIZIJA je mlada krojačka radnja osnovana 2005. godine poletom i energijom savremeno stečenog modernog krojačkog znanja ali ravnopravno zasnovana i na porodično generacijski prenošenom krojačkom iskustvu.
Osmišljen je kao krojački salon čija je osnovna usluga šivenje po meri po narudžbinama od donetog materijala.


KROJENJE I KREIRANJE UNIKATNIH MODELA

Po Vašim željama i idejama, a uz naše znanje, iskustvo i sugestije nastaju ne samo praktični nego i unikatni modeli. Dajemo savete i u vezi sa izborom meterijala a zatim zajedno sa Vama dizajniramo jedinstvene moderne odevne predmete bilo za svakodnevnu upotrebu ili za specijalne prilike.


ŠIVENJE PO MERI

Krojač - zanat koji je uz znanje i veštinu oduvek zahtevao i preciznost, strpljivost, pedantnost... Ženski kompleti, maturske i svečane haljine, modeli po posebnim zahtevima ali i osmišljavanje i krojenje zavesa, presvlaka i ostalih potrepština za kuću samo je deo usluga koje Vam na profesionalni način pruža naš krojački salon i naše krojačice i krojači.


POPRAVKE

Jedna od usluga koje pruža nas krojački salon su i prepravke i popravke garderobe i ostalih tekstilnih proizvoda - sužavanje, skraćivanje, proširivanje, menjanje zipa, postave...
Krojački i modni salon TREND VIZIJA
Novi Sad - Đurđevo - tel. 063 / 72 - 92 - 209